Be special

Review masti de fata Sephora!

Cand au aparut mastile de fata marca Sephora, eram disperata sa le cumpar si sa le incerc. Dar nu am facut-o fiind usor sceptica, pentru ca am tot cumparat masti si incercat si pe spate nu am fost data.

Asa ca pentru ca pe 1 iunie a fost ziua mea, cei de la Sephora s-au gandit sa ma surprinda si sa imi faca cadou doua masti; una de fata si una pentru ochi!

Nu va pot exprima in cuvinte cat de incantata am fost de cadou si ca a picat la fix, chiar imi doream sa le incerc, caci beauty bloggerii au tot vorbit despre ele. Si iata ca joi am fost sa imi ridic cadoul. Pachetul continea o masca hidratanta servetel de fata cu lotus ( cea roz ) si o masca de ochi tot tip servetel cu ceai verde ( cea verde ).

Prima ce a fost incercata a fost cea pentru ochi. Sunt o persoana ce doarme foarte putin,iar cearcanele sunt la ele acasa in cazul meu. Asa ca aceasta masca chiar a functionat. Nu m-a scapat de cearcane, dar a ajutat la diminuarea lor si zona ochilor a ramas hidratata si luminoasa. Nu are miros, iar serul ce il contine se absoarbe destul de repede.

Sincer voi cumpara aceasta masca pe viitor, chiar mi-a placut!

Azi dimineata am incercat masca pentru fata cu lotus. Inca de cand am desfacut pachetul am fost cucerita de parfumul placut si discret. Dupa ce am stat 20 de min cu ea si m-am relaxat total, tenul meu a ramas hidratat, luminos si cu un usor iz de lotus. Mi-a placut super mult. Si sincer s-a comportat foarte bine si cu machiajul, caci imediat dupa am aplicat primer si fond de ten. Eram foarte curioasa daca functioneaza. Si chiar s-a comportat minunat!

Voi cumpara pe viitor aceasta masca? Sincer, da!!!!

Daca si tu ai incercat aceste masti, sunt curioasa daca ti-au placut!

Love, I

Please follow and like us:

2 thoughts on “Review masti de fata Sephora!

  1. Tot din aceeasi gama eu am ramas cucerita de masca de fata cu ceai verde. Functioneaza foarte bine pentru semne recente lasate de acnee <3 si cea cu rodii care mereu imi hidrateaza pielea foarte bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *