Be special

Importanta probei de machiaj mireasa!

Iata ca pregatirile pentru marele eveniment si anume nunta ta se apropie de final. Ai ales restaurantul, rochia, tematica,meniul, iar tu inca nu esti decisa daca vrei sau nu o proba de machiaj inainte.

Cat de importanta este proba de machiaj mireasa?

Proba de machiaj mireasa este foarte importanta pentru ca ai posibilitatea de a discuta liber cu makeup artistul despre cum anume te vezi tu in ziua nuntii, care sunt genurile de machiaj ce tie iti plac si ce anume ti s-ar potrivi. Ai ocazia sa vezi daca esti compatibila cu persoana ce te va machia in ziua nuntii. La o proba de machiaj mireasa ai posibilitatea de a testa toate produsele ce vor fi folosite in ziua marelui eveniment pe tenul tau si rezistenta acestora. Asa iti poti da seama daca ai o alergie de care tu nu stiai, ori nu esti obisnita sa porti gene false iar acum ai ocazia sa le testezi si sa nu te stresezi in ziua nuntii. Pe langa toate acestea la proba de machiaj mireasa, makeup artistul consiliaza mireasa si ii sugereaza ce produse de ingrijire a tenului trebuiesc folosite inainte. Multe persoane nu isi pot da seama ce gen de ten au si in consecinta aleg sa foloseasca produse de ingrijire a tenului gresite. Tot in urma probei de machiaj mireasa se corecteaza sprancenele daca este nevoie ca in ziua nuntii ele sa arate perfecte.

 

Pe langa toate acestea vei vedea daca makeup artistul (indiferent de cat de cunosc este) respecta ora la care te-ai programat, respecta normele de igiena si daca stilul acestuiati se potriveste.

Este o investitie ce merita toti banii si care te scuteste de un stres in plus in ziua nuntii. Machiajul trebuie să reprezinte stilul şi personalitatea ta; fie că eşti o fire delicată sau una ce iese mereu din tipare, există un machiaj potrivit pentru starea ta de spirit.De asemenea, machiajul ar trebui să fie în armonie cu stilul rochiei, cu accesoriile, buchetul şi coafura pe care o porti, însă cel mai important este ca tu să te simţi confortabil purtându-l. Vorbeste sincer si deschis, nu lasa pe altcineva sa decida pentru tine dar fii deschisa la sugestii! Am vazut de multe ori situatii  in care mireasa incerca sa multumeasca pe ceilalti din jur care ar fi vrut sa o vada cu un alt tip de machiaj fata de cel cu care s-ar fi simtit ea bine! Tu vei purta machiajul, tu esti speciala in cea mai importanta si unica zi din viata ta!

 

Proba de machiaj este calea sigura spre un machiaj de mireasa perfect si o mireasa fericita!

 

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *