Be special

De ce o echipa formata din make-up & hair?

Ziua nuntii este cea mai importanta in viata unei femei si toate ne dorim sa aratam perfect.
Toate elementele ce compun intreg look-ul trebuie sa fie foarte bine gandite si toate sa se combine perfect.
Cand vine vorba de par si machiaj multe femei sunt sceptice in a colabora cu o echipa formata din makeup artist si hairstylist ori cred ca se pot descurca singure. Intr-o zi atat de importanta orgoliile ori problema banilor ar trebui lasate deoparte caci te asigur ca singura iti va fi greu sa te descurci. Emotiile te pot coplesi, poti intra in panica ca lucrurile sa nu iasa asa cum ti-ai imaginat si plus de asta de ce sa nu profiti sa fii rasfatata lasand profesionistii sa isi faca treaba?! Doar o data esti mireasa!

Gandeste-te ca un hairstylist si un makeup artist fac asta de ani de zile, zi de zi, sezon de sezon si s-au confruntat cu toate situatiile posibile, plus un profesionist este antrenat sa nu intre in panica ori daca o face tu nu vei simti lucrul asta si va sti cum sa rezolve cat mai repede problema.

Ca specialist iti recomand sa apelezi la un makeup artist si un hairstylist ce lucreaza de foarte mult timp impreuna si formeaza o echipa.

De ce este atat de important? 
Cei doi lucrand de mult timp impreuna se cunosc foarte bine si stiu sa se completeze si cum sa colaboreze in armonie, iar daca esti in criza de timp, pot lucra in acelasi timp. Plus vei sti sigur ca in ziua nuntii ai echipa completa fara stres ca unul din ei nu ajunge.

Pe Alina am cunoscut-o in urma cu ceva ani de 1 martie la un shooting. Ce m-a atras foarte mult la ea a fost calmul cu care vorbeste, atentia foarte mare la detalii si finetea ce o expune prin ajutorul coafurilor.

La inceput nu sunt o fire foarte vorbareata, imi place sa stau si sa descopar oamenii. Cu Alina am simtit de la prima interactiune ca vom face lucruri frumoase impreuna si de atunci formam o echipa atat pentru mirese, cat si pentru toate femeile ce vor sa arate bine la orice eveniment.
Pe Alina Dobranici, caci asta ii este numele complet o gasesti aici si aici. Pe langa un expert in mirese si coafuri de ocazie, Alina este si un colorist iscusit dand viata si culoare parului. Pe langa toate astea i-au trecut pragul nenumarati elevi si ucenici caci este si trainer. Daca vrei sa vezi ce scoli si seminarii a terminat, poti citi aici.
Pe mine ma sti deja (sper :p) ori daca esti pentru prima data pe blogul meu ma poti descoperi printre randurile ce le astern aici iar pe facebook si instagram ma gasesti aici si aici. Plus imi poti vedea si videourile de pe canalul meu de youtube, click aici. Sunt putine dar sunt sigura ca te ajuta sa iti formezi o idee.

Pentru programari nu ezita sa ne contactezi!

Love, I

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *