Be special

Memories in a bottle!

Parfumurile imi plac inca de mic copil si nu neaparat al continutului cat mai ales datorita sticlei. Ma fascinau sticlutele, ca erau mari, mici ori de diferite forme.

Mereu cand mergeam cu ai mei in vizita la cineva, ma pierdeam prin dormitoarele oamenilor doar sa vad si sa ating sticlutele de parfum.

Cu cat erau mai multe cu atat nu ma scoteai de acolo.

Pot spune ca in timp am devenit o colectionara de parfumuri caci am si uitat numarul sticlelor ce il detin si toate au cate o poveste.

De fiecare dată când miros un parfum automat il asociez cu o intamplare fericita din viața mea, fie o persoană draga mie sau chiar un loc pe care l-am vizitat și mi-a rămas în suflet și mereu ma las purtata în amintiri și vise.

In anii tineretii mele 😝, tata obisnuia sa cumpere duminica dimineata flori cu care imbraca toata sufrageria.

Toate florile cu un miros aparte il atrageau, dar nimic nu se compara cu mirosul de tuberoza. Adora aceasta floare.

Mirosul emanat de aceste flori minunate impanzea toata casa, iar eu mereu ma trezeam intr-un iz molipsitor si ca de poveste.

 

Zilele trecute, cei de la Oriflame Romania mi-au facut o surpriza foarte mare cand mi-au trimis parfumul Sublime Nature Tuberose, ce apropos deja il gasiti in catalog click  aici  .

 

 

Sticla este de o finete bine creata si gandita, iar cutia este absolut fabuloasa. Poate fi cadoul perfect pentru o persoana draga tie ori de ce nu chiar pentru tine, draga mea, cea care ma citesti!

 

 

Lucrul asta m-a atras mereu la cei de la Oriflame, ca au stiut mereu sa investeasca in calitate si prin aceasta demonstreaza ca isi respecta clientii.

Cei 50 de ml vor fi suficienți pentru a te face sa apreciezi acest parfum pana la ultima picatura.

În momentul în care l-am mirosit , pe lângă faptul că m-a fascinant izul imbietor de tuberoza, primul gand mi-a fugit la copilarie.

 

Iti multumesc Oriflame ca te-ai gandit la mine si ca expertii tai au creat acest parfum care de fiecare data cand il folosesc, ma poarta in trecutul copilariei mele dragi si mi-l aduce mai aproape pe bunul meu prieten, Tata!

Foto: Gabriel Andrei

 

Love, I

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *